Aktiviteter

Thaiboxing
Tirsdag og torsdag

Thai boxing, også kendt som Muay Thai Boxing, stammer fra Thailand og ligner på mange områder kickboxing. Men i denne kampsport er det også tilladt at bruge knæ og albuer. I Thai boxing lægges der meget vægt på "low kicks", hvilket betyder at vi i træningen bruger meget tid på at hærde skinnebenene. På den måde kan man bedre udføre kraftfulde spark, samt modtage og blokere disse fra modstanderen. For at hærde benene på bedst mulig måde er der i træningslokalet tradition for at have shorts på frem for træningsbukser. Disse giver også bedre bevægelsesfrihed.

Kung Fu
Mandag, onsdag og fredag
 • Kung Fu Toa er en klassisk form for kampsport som er en fusion mellem dynamisk yoga og traditionel kung fu. Den indeholder flere kampmetoder såsom:
  • Klassisk kung fu
  • Dyrestilarter
  • Våbenkamp
  • Selvforsvar m.m.

  Selve træningen indeholder fysiske øvelser såvel som mental træning og disciplin. Vores programmer indeholder træning i styrke, udholdenhed, basale teknikker, klassisk kamp, forme, dyrestil, fri kamp m.m. Vi har et specielt Avanceret Kung Fu hold, som vi er meget stolte af. I galleriet kan du se billeder af holdet samt billeder af bl.a. træneren og klubbens ejer.

 

Kickboxing
Tirsdag og torsdag
 • Kickboxing er en kampsport, hvor man bokser og sparker med benene mod overkrop og hoved. Man kan aftale at bruge spark mod benene (low kicks). Træningen er fysisk hårdt, da det er et højt tempo. Vi bruger puder, som vi træner vores slag og spark på. Alle er velkomne til at prøve sparring, hvis man har lyst. Træningen bygger på følgende:
  • Workout
  • Konditionstræning
  • Teknik
  • Full contact kamp

  Kickboxing er for dig som vil opbygge din fysik, få afløb for dine agressioner, få større selvtillid, bedre mental velvære og møde en masse flinke mennesker.

 

Mixed Martial Arts
Mandag og onsdag

MMA (Mixed Martial Arts) er en kampsport der, som navnet antyder, blander elementer fra andre stilarter som Muay Thai, brydning og Brasiliansk Jiu-Jitsu (BJJ). Det er en hård træningsstil som udfordrer den enkeltes udholdenhed, styrke og hurtighed. Da sporten kombinerer forskellige stilarter gælder det samme for regelsættet der både tillader kamp i stående stilling med slag, spark og kast, men også liggende kamp på gulvet hvor ledlåse og stranguleringer anvendes. MMA kan trænes af alle, nybegynder som øvet, men er mest udbytterig hvis du i forvejen har kendskab til kampsport. Har du ikke kendskab til kampsport andre steder fra, skal dette ikke være en hindring for dig hvis du har lyst til prøve kræfter med MMA. Kom ned og vær med og få dig en snak med en af trænerne hvis du har spørgsmål.

Kung Fu Børnehold
Mandag og onsdag

På børneholdet undervises der i basale Kung Fu teknikker, hvor barnet bl.a. vil udvikle sin koncentrationsevne, balance og motoriske færdigheder. Der lægges stor vægt på barnets selvudvikling og forståelse af teknikkerne. Vi arbejder desuden med deres smidighed og koordination. Kung Fu er ideelt for børn med rolige temperamenter, men kan omvendt også hjælpe børn med uro i sindet til at finde ro. Vi kræver dog ikke for meget af børnene, da meget af Kung Fu’en indlæres gennem leg, og den bagvedliggende viden er omfattende, stor og indviklet. Derfor sørger vi for at indlæringen er visuel for børnene, så det ikke bliver en teori time. Vi kræver dog god disciplin og gensidig respekt mellem børnene og trænerne. Til træningen bliver børnene undervist i: spark, slag, angrebskombinationer, forsvarskombinationer, udstrækning, balanceøvelser, mild styrketræning, selvforsvar og meget mere. Når børnene opnår et højere niveau og bliver ældre vil øvelserne ændre sig. Jo større de bliver, jo mere kan vi lave konditionstræning, styrketræning, kamp, dyrestil, våbenkamp mm.

Boksning
Mandag og onsdag

Traditionel og moderne boksning med professionelle instruktører.